Nieuws

BINNENKORT

OVER ONZE CLUB

Woordje van het bestuur…

Met veel plezier stel ik met deze SBBK infopagina het nieuwe basketbalseizoen 2022 -2023 voor.

Een memorabel moment voor onze club , want voor het eerst in onze geschiedenis treden wij aan in de nationale competitie.

Onze Heren A eindigden het afgelopen seizoen in de top drie en zullen vanaf september in de Nationale Top Divisie 2 competitie het beste van zichzelf gaan geven.

Een beloning voor het harde - en voortgezette werk gedurende al die jaren. Van zowel spelers, coaches, medewerkers, vrijwilligers, supporters, BIG24 sponsors en clubbestuur.

Een bevestiging bovendien van onze meer dan degelijke jeugdopleiding die resoluut kiest voor de doorstroming van eigen jeugd en die elke dag, met gediplomeerde coaches, ook de minder getalenteerde spelers beter maakt.

Het resultaat mag dan ook gezien worden. Vandaag kunnen wij op elke leeftijdscategorie twee volwaardige teams inschrijven, wat maakt dat de clubwerking met haar meer dan 400 leden tot één van de grootste van Limburg mag gerekend.

Wij kijken dan ook reikhalzend uit naar augustus/september en hopen samen met jou en je ouders er een prachtig, gezellig en succesvol basketbalseizoen van te maken.

Namens het clubbestuur

Ronald Hoebers

Voorzitter

© website powered by Twizzit.com