Onze missie bij Basketbalclub Stevoort is om een omgeving te creëren die volledig aansluit bij de sportieve ambities en mogelijkheden van elk individueel lid. We streven ernaar onze spelers te ontwikkelen tot het hoogst mogelijke niveau, zowel in competitiebasketbal als recreatieve basketbal, voor zowel heren als dames, jongens als meisjes, onder begeleiding van gekwalificeerde coaches.

Dit alles willen we realiseren binnen een gezellige, familiaire en warme sfeer. De sociale verbondenheid binnen de club en de familiale band tussen de leden zijn essentieel voor de identiteit van onze club.

Om te zorgen dat spelers, supporters, leden, ouders en sponsors tevreden blijven, hechten wij veel waarde aan open en eerlijke communicatie. Als club streven we ernaar om dé referentie te zijn op het gebied van het vinden van de juiste balans tussen sportieve uitdagingen, gedegen sportopleiding en competitieve scholing, aan de ene kant, en een sterk groepsgevoel en een warm en plezierig sociaal en familiaal klimaat aan de andere kant.