Welkom bij Basketbalclub Stevoort!

We zijn verheugd om je te verwelkomen bij Basketbalclub Stevoort, waar passie voor de sport en het samen zijn in één familie elkaar elke dag ontmoeten. Als een bloeiende en dynamische club zijn we toegewijd aan het bevorderen van de liefde voor basketbal en het creëren van een inspirerende omgeving waar spelers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus zich kunnen ontplooien.

Bij Basketbalclub Stevoort draait het niet alleen om wedstrijden winnen; het gaat om het opbouwen van vriendschappen, het ontwikkelen van vaardigheden en het vormen van een hechte gemeenschap die elkaar ondersteunt, zowel op als naast het basketterrein. Onze club biedt een rijk palet aan programma's, van jeugdopleiding over basketstages tot competitieve teams, en we streven ernaar om voor iedereen een veilige en sportieve omgeving te creëren waarin elke speler zijn of haar volledige potentieel kan bereiken.

Of je nu een ervaren speler bent of je begint net aan je basketbalavontuur, er is altijd een plek voor jou bij Basketbalclub Stevoort. We moedigen je aan om deel te nemen, plezier te hebben en samen met ons te groeien als sportatleet en als mens.

Dus kom langs, sluit je aan bij onze gepassioneerde familie en ontdek waarom Basketbalclub Stevoort meer is dan alleen een sportclub - het is een thuis voor alle basketbal liefhebbers, groot en klein.

Laten we samen het spelletje spelen, samen grenzen verleggen en herinneringen maken die een leven lang meegaan.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze sporthal in Mariaburcht Stevoort

Met sportieve groeten,

Het clubbestuur van Basketbalclub Stevoort